Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Balanç de les actuacions fetes per la Policia de Platges aquest estiu

policia platgesDes del Cos de seguretat s’ha fet una vigilància preventiva i de control al llarg dels 3 km del front litoral, inclòs el Port. La tasca l’han realitzat dos agents, entre el 15 de juny i el 14 de setembre, en bicicleta, per tal d’accedir a zones de la platja on els vehicles motoritzats no poden arribar-hi. L’objectiu ha estat evitar actes incívics, així com també regular el trànsit, la protecció del medi ambient, el compliment de la normativa pel que fa a la pesca, la presència d’animals i la venda ambulant. 

La gran majoria de les intervencions han estat per afectacions en el trànsit. En concret, s’han interposat 332 denúncies. També es van proposar 17 denúncies per incompliment d’ordenances municipals: 6 per venda ambulant, 1 per serveis de massatge, 1 per tenir un gos al vehicle més de 15 minuts, 3 per presència d’animals a la zona no habilitada, 4 per acampada, 1 per repartir propaganda sense permís i 1 per incompliment de les condicions de concessió d’una guingueta. 

També es van registrar 18 incidències per irregularitats a les platges que van ser traslladades a l’Àrea de Medi Ambient, la brigada i als serveis de recollida de brossa i neteja de les platges. 

D’altra banda, la Policia de Platges també ha participat a les reunions setmanals de la Comissió de Platges i ha donat suport a les dotacions de seguretat ciutadana en situacions com, per exemple, la recerca d’autors de furts a la zona de platges. També va participar ens els dispositius de Sant Joan, Canet Rock i en la vigilància de la zona perimetral de la pirotècnia de Sant Zenon. 

 

Publicat el 19 de setembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^