Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Actuació provisional per reduir el risc d'accidents de trànsit a la zona industrial

La Policia Local d’Arenys de Mar ha posat en marxa una actuació provisional per minimitzar els riscos d’accident a la raqueta giratòria del capdamunt de la pujada del carrer d'en Draper, a la zona industrial. 

Els vehicles que circulin pel carrer de Jaume Partagàs (on hi ha la caserna dels Bombers i Mossos), sentit carrer d'en Draper, no podran girar en direcció N-II i es veuran obligats a pujar fins a la rotonda que hi ha al cap d’uns 100 metres, per fer el gir amb més seguretat. S’hi han col·locat unes barreres new jersey, quatre senyals i unes pilones. 

Aquesta intersecció és un dels llocs d'Arenys on es produeixen més accidents. Algunes de les causes en són les característiques de la via que dificulten una bona visibilitat i afavoreixen la velocitat, així com la important circulació de vehicles que hi ha a la zona. 

El darrer accident va ser el passat 7 de novembre. Una motocicleta circulava pel carrer d'en Draper direcció N-II i a l'altura del carrer de Jaume Partagàs va sortir un vehicle per fer la raqueta, moment en què la motocicleta va impactar amb la part posterior del turisme.

 

Publicat el 15 de novembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^