Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'alcalde, Estanis Fors, i vuit alcaldes i alcaldesses de l'Alt Maresme reclamen més efectius dels Mossos d'Esquadra

L’alcalde, Estanis Fors, juntament amb els alcaldes i les alcaldesses de Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Santa Susanna i Tordera han enviat una carta al conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, demanant més efectius dels Mossos d’Esquadra per a la zona.

En l’escrit es remarca que l’Alt Maresme suma una població total al voltant dels 150.000 habitants i que per als municipis de la zona és necessari, especialment a l’estiu, un reforç en la seguretat pública. Es destaca que “amb les plantilles de Policia Local, dels sistemes de vigilància i demés polítiques de seguretat, els ajuntaments estem assumint una part molt significativa de la càrrega de treball, de la pressió social i de la responsabilitat en l’àmbit de la seguretat pública”.

Els alcaldes i les alcaldesses manifesten en la carta la necessitat que el Departament d’Interior destini un major nombre d’efectius a les comissaries de l’Alt Maresme i lamenten que, amb la darrera promoció d’agents, només es van incorporar quatre efectius a les comissaries de la zona. En aquest sentit, es destaca que, en relació amb el nombre d’habitants, s’haurien d’haver destinat uns 14 agents més.

Per aquest motiu, els alcaldes i les alcaldesses de l’Alt Maresme demanen una reunió amb el conseller d’Interior per tractar d'aquesta qüestió.

Publicat el 16 de novembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^