Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Nadal>Els Minairons ens porten una nova proposta de joc en família
Botó que mostra/amaga menú lateral
NADAL
Els Minairons ens porten una nova proposta de joc en família

La Regidoria de Promoció Econòmica ha posat en marxa una proposta familiar per a nens i nenes. Es tracta d’un joc familiar basat en audiopistes de l’Agència Secreta Minairons de la Soca Encantada, on els més petits podran participar resolent enigmes al voltant de la vila.   

L’activitat ha començat amb el repartiment de 750 fulletons a les escoles de la vila. Cada fulletó té un codi QR amb els qual els nens i les nenes aconseguiran una clau d’accés. 

A partir d’aquí, cada divendres des de l'1 de desembre, s’haurà d’anar seguint una audiopista i hi haurà alguna missió a resoldre, en forma d’enigma o activitat. Al llarg de la missió, s’haurà d’anar recollint una sèrie de materials sorpresa per diferents indrets d’Arenys. L’última audiopista serà el 28 de desembre, però l’activitat es pot fer quan es vulgui fins al 9 de gener de 2024. 

La Regidoria de Promoció Econòmica ha tirat endavant aquesta iniciativa amb la UBICA i Ràdio Contes (radiocontes.cat). El projecte ha estat desenvolupat per Lambú Comunicació. 

 
Imprimir
^