Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PARTICIPACIÓ
Resultats de la gestió de la de les queixes, felicitacions o suggeriments presentades
Llistat de 2024 de les queixes, felicitats o suggeriments sobre el funcionament de la Institució

Aquest pàgina està vinculada a la bústia municipal, pel qual tant a títol individual com en nom i representació de qualsevol persona jurídica legalment constituïda, de què disposa aquests ens. 

 


03-01-2024 12:33:14
F.T.S.

Benvolgudes,
Fa dies que observo que és molt difícil fer ús de les màquines per al pagament de l'aparcament al carrer. No estan pensades per ser fàcils i les instruccions tampoc són clares. Com que tothom s'hi ha d'entretenir una estona, s'hi fan cues. Avui, com que només havia de fer una consulta a una botiga no he posat tiquet. He tingut en compte que trigaria més en tornar a descobrir com fer el pagament que l'estona que estaria a la botiga. A més, i com sempre, hi havia cua per pagar, ja que ningú entén com funcionen aquestes màquines. Això sí, les que vigilen si has pagat o no, es veu que estaven molt atentes, perquè en el minut que he estat fora, ja m'han posat la multa.Demano que, ja que hem de pagar per aparcar al carrer, aquest pagament sigui poc i molt fàcil de fer i que hi hagi més màquines per tal que no s'hi facin cues.Les persones que vigilen podrien entendre la situació, quan veuen que sí que hi ha cua per pagar i que mentre se li està posant la multa, la persona que ha deixat el cotxe ja ha arribat.
Atentament,


02-12-2023 17:24:52
A.A.L.

Bona tarda, les persones que utilitzem la zona verda de la part de dalt del poble estem molt cansats de sempre tenir que estar pagant coses que són totalment responsabilitat de l'ajuntament. Primer es va prohibir utilitzar el rellotge com a metode de verificació horaria, i sense enviar cap tipus de carta als habitatges de les matricules corresponents es va començara multar sense cap sentit. Això si quan són eleccions enviar milers de cartes que no serveixen per res si que no es cap molestia per l'ajuntament.... Ahir 02/12 un altre cop, posant el ticket de la zona verda a les 15:12 em multen a les 17:44 quan en realitat el ticket es de 24h i no té cap sentit que em multesin abans de les 15:12 del dia seguent. Li vaig a demanar explicacions al xifré i em diu que no sap que ha passat. A sobre no tinc ja l'opció de pagar ni les 8 euros sinó que hauré de pagar els 36 euros, cosa que no fare sota cap motiu. Perque no hi ha cap dret que ens multin sense cap motiu i a sobre hagim de fer nosaltres la reclamació quan ens arribi a multa. El servei es lamentable com l'esforç dels partits polítics en el tema de la zona verda o la zona blava.. el parking més car del maresme el paga un poble que no arriba ni a 18.000 habitants. Espavileu.

 


  
02-12-2023 17:24:52
A.A.L.


 

Destaquem
 
Imprimir
^