Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Musclera i l'N-II incorporen zona blava i verda lliure per a residents per a garantir la rotació de vehicles a l'estiu

A partir de l’1 de juny i fins al 30 de setembre es posarà zona blava i verda a la Musclera, així com a la bossa d’aparcament de la Muvisa tancada amb new jerseys i la zona d'aparcament del Camp de Sa Mar a prop del pas subterrani. Així s’ha acordat aquesta setmana en una reunió entre l’Alcalde, Estanis Fors, membres del govern i la Policia Local amb la responsable de Planificació i Control del departament d’Operacions d’Interpàrking. 

En total, seran 117 places blaves i 33 de verdes de dilluns a diumenge de 9h a 20h. En el cas de la Musclera, hi haurà 60 places de pagament i 27 per a residents on els veïns de la zona i d’Arenys podran aparcar gratuïtament amb l’etiqueta. Pel que fa l’N-II, seran 57 blaves i 6 verdes.

Actualment, molts veïns de la zona tenen problemes per aparcar especialment a la zona de la Musclera, ja que l’estacionament és lliure i molts veïns de Caldes d’Estrac i autocaravanes hi aparquen. D'aquesta manera, es garanteix la rotació de vehicles. 

Alhora, també es posarà nova il·luminació al carrer Fra Pere d’Arenys i s’arreglarà el paviment del gir que uneix aquest carrer cap al passeig.

Publicat el 10 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^