Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar celebra el Dia Internacional dels Museus

Com cada any el 18 de maig celebrem el Dia Internacional dels Museus. Aquest any 2024 el lema de l’ICOM (Organització Internacional dels Museus), és 'Museus per l'educació i la investigació'. Aquest 2024, la celebració del Dia Internacional dels Museus coincideix amb la Nit dels Museus, ambdós seran dissabte 18 de maig.

El Museu d’Arenys de Mar com cada any participa en aquest Dia Internacional dels Museus amb Jornades de Portes Obertes i activitats per gaudir del nostre museu. Aquest any us proposem una visita teatralitzada al Museu Marès de la Punta els dies 18 a les 18h (inscripcions tancades) i 19 de maig a les 11h.

Arenys de Mar és una vila on des del segle XVII hi havia dones fent puntes que es venien a través de tallers artesanals per tota Espanya i també viatjaven fins Amèrica. Aquestes peces tan delicades recorrien el món, vestien a les dames en les festes, els balls... als tallers arenyencs també es van fer puntes per a una reina l'any 1906. Us proposem una visita guiada al Museu Marès de la Punta amb l'acompanyament d'algunes figures del passat. Cal reserva prèvia trucant al 937924444 o enviant un correu a talaverahd@arenysdemar.cat

El mateix dissabte 18 de maig celebrem també la Nit dels Museus amb una proposta de dansa a càrrec d’Estudi de Dansa Sinera, De 21 a 23h de la nit podeu visitar el dos edifis: el Museu Marès de la Punta i el Museu Mollfulleda de Mineralogia i gaudir amb una proposta de dansa en una de les sales del Museu.

El cap de setmana del 18 i 19 de maig celebrarem també una Jornada de Portes Obertes, dissabte 18 de 10 a 13h i diumenge d’11 a 13h podreu visitar el Museu i de noves propostes com l’exposició Vestides de negre. Elegància, tradició i moda alternativa a la sala d’exposicions temporals del Museu Marès de la Punta i la peça del mes dedicat als pigments naturals que s’obtenien dels minerals en el Museu Mollfulleda de Mineralogia.

Trobareu més informació aquí 

Publicat el 17 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^