Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els consells d'Infants de Canet i Arenys organitzen aquest 26 de maig la “Marxa per la Inclusió”

Es tracta d’una cursa de 4km que es farà entre els dos municipis, des de l’estàtua de Neptú de Canet de Mar fins arribar a la última guingueta d’Arenys de Mar. En aquest punt, on hi ha una esplanada, els integrants del Consell d’Infants de la nostra vila els rebran amb jocs inclusius per a tothom cedits per la Fundació Maresme.

La inscripció per la marxa és gratuïta i es pot fer als centres educatius de Canet de Mar. Els dorsals es recolliran a les 9h, una hora bans de començar la prova a les 10h.

La cursa neix després que els consells d’infants dels dos municipis decidissin fer activitats de nou plegats. L'any passat van organitzar conjuntament el Clean Up Day amb la neteja de rials i platja del Cavaió.

Aquesta vegada, el consell d’Infants de Canet de Mar ha treballat durant aquest curs l’esport i el consell d’Arenys de Mar la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

L'última sessió del Consell d'Infants de la nostra vila serà el 12 de juny a les 17:30h a la Sala Josep Maria Arnau del Calisay.

Publicat el 20 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^