Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys presenta la seva imatge com a Vila de Llibre

L’Alcalde, Estanis Fors, i el director de la Xarxes de Viles del Llibre, Enric Bono, van presentar la tarda d’aquest dijous 13 de juny el logotip i cartell d’Arenys de Mar com a Vila del Llibre. El certamen tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de setembre a la plaça de l’Església i al seu entorn. 

En la creació del cartell s’ha tingut en compte aquells elements més característics d’Arenys i escriptors com és el cas de Salvador Espriu i el que envolta la seva obra, com els xiprers, i altres simbolismes de la nostra vila com el mar, les sabatetes d’Arenys i elements indians. 

La programació emmarcada dins la Vila del Llibre a Arenys de Mar es presentarà més endavant. Tot i això, durant l’acte es va fer una mica de pinzellada, tot destacant activitats que giraran entorn escriptors com Salvador Espriu o Fèlix Cucurull, i un mercat editorial. L’objectiu és que el certamen sigui més que una exposició editorial, sinó que també parli de patrimoni del municipi i tingui propostes més atrevides per atraure els més joves. 

Publicat el 14 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^