Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Restriccions de trànsit amb motiu dels actes entorn de la revetlla de Sant Joan

L’arribada de la Flama del Canigó, la celebració de la revetlla a la Picòrdia i la fira del Solstici comportaran les següents afectacions en el trànsit:

Flama del Canigó

Entre les  20:30h i les 21:30h, aproximadament, la riera Bisbe Pol, la riera Pare Fita, així com l’accés al port per la riera quedaran tallats al trànsit de vehicles amb motiu de l’arribada de la Flama del Canigó. 

La circulació dels vehicles que circulin per la Riera Pare Fita (antiga B-511) sentit mar, es desviarà pel carrer Arxipreste Rigau sentit zona industrial. 

Per pujar sentit muntanya des de la N-II es passar per la zona industrial o el rial Pau Costa fins la zona del Pla dels Frares, carrer Professor Castelló i riera Pare Fita. 

Revetlla a la Picòrdia

Entre les 21:00h i les 06’00h, aproximadament, estarà tallat el vial interior del port (tram de zona verda). Per tant l’accés i sortida del pàrquing privat estarà habilitada pel soterrani de la Riera Bisbe Pol, i els vehicles estacionats a l’interior del port podran entrar i sortir-hi per l’accés situat a la N-II.

Fira Solstici

Els dies 22, 23 i 24 de juny, entre les  10:00h i les 22:00h aproximadament, estarà tancat l’accés al carrer i Plaça Església. 

Foto: Xavi Salbanyà

 

 

Publicat el 21 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^