Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els programes de Sant Zenon es reparteixen aquesta setmana

Arenys de Mar ho té tot a punt per la celebració de la Festa Major de Sant Zenon. Els programes es començaran a repartir a partir d'aquest dimecres 26 de juny per les cases, però ja el podeu consultar online aquí. 

Enguany comença més aviat en el calendari, ja que tindrà lloc del 30 de juny al 10 de juliol. Aquest any, la festa promet ser més espectacular que mai, amb un programa farcit d'activitats per a tots els gustos i edats.

El tret de sortida serà el 30 de juny amb el concert Concert de Sant Zenon que oferirà el Cor l’Aixa amb l’associació Societat Coral El Vallès a l’església Santa Maria. A partir d’aquí, arrenquen tot un seguit d’actes que involucren tant l’Ajuntament com les entitats del municipi i conviden a tots els arenyencs i arenyenques a gaudir-los.

El 5 de juliol, hi haurà el tradicional pregó a càrrec del reconegut humorista Pep Plaza. El seu enginy i carisma asseguren un inici de Festa Major ple de rialles per a tots els assistents. A més, coincidint amb el pregó, es ballarà en versió reduïda la Dansa d’Arenys, amb motiu del seu 75è aniversari.

La música tindrà un paper destacat durant tota la Festa Major. Hi haurà les actuacions de dues de les orquestres més prestigioses de Catalunya: La Montgrins i La Principal de la Bisbal. També hi haurà oferta per a altres edats, com és el cas del concert d’ABBA The New Experience i les Barraques amb grups com l’Orquestra Mitjanit o Miquel del Roig a la platja, amb música i bon ambient fins a la matinada.

Tampoc faltaran les activitats infantils amb la Tarda de Jocs a la balconada del Xifré o l’Itinerari Infantil Rag & Bone amb el grup Xip-Xap.

Els gegants d'Arenys són imprescindibles per Sant Zenon. Hi haurà la tradicional trobada de gegants i la cercavila amb els gegants de Cassà de la Selva com a convidats.

Entre els actes més tradicionals, hi haurà el Res de Completes i l’Ofici Solemne en Honor a Sant Zenon del dia 9 de juliol.
I un dels actes més esperats de la Festa Major és el castell de focs artificials des de la platja, que es farà també el dia 9 a les 23h.

La imatge de la Festa Major de Sant Zenon d’aquest 2024 ha estat elaborada per l’Arenyenc Eloi Drechsel Bisbal. És un artista digital i dissenyador gràfic freelance amb una passió innata pel món del disseny amb una experiència professional que inclou treballs com a tècnic audiovisual, dissenyador gràfic, fotògraf i publicista.

Publicat el 25 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^