Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aclariment del govern municipal sobre el comunicat del PSC referent a l'increment del preu de la zona blava

La variació de les tarifes de la zona blava que ha aplicat l’empresa concessionària Interparking aquests darrers anys s’ha fet en concordança amb l’augment de l’Índex de Preus de Consum (IPC). 

El govern municipal vol aclarir que no hi ha hagut cap modificació irregular dels preus de l’estacionament. L’empresa concessionària ha presentat i justificat l’increment de preus segons l’IPC del moment totes les vegades que ho ha fet des del 2012, la darrera el passat mes de novembre per ple. 

Segons estableix el plec de clàusules, l’empresa concessionària pot apujar les tarifes seguint l’IPC del moment, en cas que així ho sol·liciti, si no hi ha cap resposta des de l’Ajuntament transcorreguts dos mesos. 

Aquests increments s’han aplicat també quan el PSC gestionava l’àrea d’Hisenda des del govern. Per aquest motiu, des del govern municipal es demana al partit socialista que no es busqui generar dubtes entorn la gestió realitzada en aquest tema i que treballi en positiu per l’Ajuntament i la vila. 

Tot i això, el govern municipal treballarà per la publicació amb les tarifes actualitzades en l’ordenança actual, garantint la màxima transparència i rigor en la gestió d'aquests ajustaments.

Publicat el 25 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^