Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El PTT d'Arenys s'emporta el premi a millor programa de Formació i Inserció en els guardons “Premis noves i nous professionals”

Els cursos del Pla de Transició al Treball que ofereix l’Ajuntament d’Arenys de Mar s’han emportat el primer premi al millor Programa de Formació i Inserció (PFI) en la 18a edició dels guardons “Premis noves i nous professionals” de l’Ajuntament de Terrassa. El jurat ha reconegut el treball dels alumnes del PFI que s’ofereix a l’Institut d’Arenys gràcies al projecte “Fem joguines, fem salut”. El premi està valorat en 600 euros. A l'entrega va assistir la consellera d'Educació en funcions, Anna Simó. 

El projecte “Fem joguines, fem salut” es va basar en la creació d’unes joguines que els alumnes de vendes i fusteria del PTT’s d’Arenys van elaborar per a la unitat del Pediatria de l’Hospital de Mataró. En concret, els alumnes van construir un mercat amb una parada de peix i verdura, una cuineta, i jocs de taula amb les seves caixes que s’han deixat a la sala comuna per ajudar els petits i les seves famílies a fer millor l'estada durant l'ingrés hospitalari. L’entrega de les joguines es va fer el passat 23 de maig. 

Els “Premis noves i nous professionals” es promouen cada any des de l'Ajuntament vallesà i el Consell de la Formació Professional de Terrassa, amb la col·laboració de la Cecot,  la Cambra de Comerç de Terrassa, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i els sindicats CCOO i UGT.

L’objectiu és motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumnat que està cursant Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com els Programes de Formació i Inserció tant individuals o col·lectius.

Els premis van comptar amb la participació de 137 projectes de 24 municipis de la província de Barcelona i 36 centres educatius. A més del millor Programa de Formació i Inserció, també es van entregar altres premis a altres categories com la d’Innovadors, Sobirania Alimentària, Economia Social i Solidària, Economia Circular i Millor Dossier-Memòria FP Dual. 

 

         

 

Publicat el 26 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^