Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Museu presenta el catàleg de l'exposició “Vestides de negre. Elegància, tradició i moda alternativa”

El Museu d’Arenys va presentar la tarda d’aquest dijous 27 de juny el catàleg de l’exposició “Vestides de negre. Elegància, tradició i moda alternativa” que es pot visitar fins a finals d’any a l’equipament. 

La publicació compta amb escrits de la directora del Museu, Neus Ribas, el crític de cinema i professor de la UPF i l’ESCAC, Carlos Losilla Alcalde, la doctora el història de l’arquitectura, Assumpta Dangla Ramon, la doctora en antropologia urbana, Sílvia Ventosa Muñoz, així com de l’Alcalde, Estanis Fors Garcia. Les fotografies són de la comunicadora arenyenca, Marta Pérez i Verge. 

A l’acte de presentació hi va haver els parlaments del regidor de cultura, Agustí Farré, i la directora del Museu, Neus Ribas. La comunicadora Mara Pérez i Verge va parlar sobre el color negre a través de la història acompanyada de l’audiovisual que ha preparat per a l’exposició.

Posteriorment, l’Albert i l’Amèlia de l’Esbo Teatre van impartir un taller sobre el llenguatge dels ventalls. 

L'exposició “Vestides de negre. Tradició, elegància i moda alternativa” es va inaugurar el passat mes de gener. Amb aquesta mostra, el Museu proposa una reflexió sobre la simbologia del color negre en la indumentària femenina a través de peces del mateix equipament i noves propostes de dos dissenyadors, Eli Conde i José Luís Luances. Es pot visitar fins al 15 de desembre. 

 

Publicat el 28 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^