Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Sala d'Actes de la Biblioteca s'omple en l'acte en record de Teresa d'Arenys

La Biblioteca Pare Fidel Fita va acollir aquest divendres 28 de juny un acte en record de Maria Teresa Bertran i Rossell, més coneguda com a Teresa d’Arenys. L’acte va estar organitzat conjuntament amb els seus familiars, que han recopilat poemes de l’escriptora arenyenca i els han editat en un llibre amb el nom “Arbre o Mai” amb il·lustracions d'Enric Maas.

L’acte va voler recordar la figura de l’escriptora, tant des de la seva vessant més professional com personal, tot descobrint algunes facetes fins ara desconegudes i que van posar exposar el seu amic i escriptor, Miquel Descolt, així com Oriol Izquierdo, Òscar Bernaus i Josep-Vicent Garcia qui va conèixer Teresa d’Arenys quan va venir a la nostra vila quan feia la seva tesis sobre Ferran de Pol. L’Alcalde, Estanis Fors, va cloure l’acte on també va intervenir la directora de la Biblioteca, Muntsa Abad.    

Maria Teresa Bertran Rossell va deixar-nos el passat mes de febrer. Va ser autora dels reculls poètics com “Aor”, “Versos de vi novell”, “Onada” o “Murmuris”, entre altres. Al llarg de la seva vida va guanyar diversos premis, com el Premi Amadeu Oller (1976), el Premi de Poesia Selva del Camp (1977) o el Premi de Reconeixement a la Creació Poètica (2000). També es va dedicar a la novel·la, amb obres com “El quadern d’Agnès Solà”, “Pensaments simples” o “Versos de vi novell”.

Podeu trobar els llibres de la Teresa d’Arenys a la Biblioteca P. Fidel Fita d'Arenys de Mar.

Publicat el 29 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^