Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Biblioplatja obre aquest dimarts 16 de juliol

La Biblioplatja es posa en marxa aquesta setmana a la platja de la Picòrdia. Aquesta vegada, l’equipament canvia la ubicació i es posarà a la sorra al davant de la riera, a prop del punt de socorrisme, per tal d’acostar-se més als banyistes. Aquest servei estival de la Biblioteca d'Arenys obre al públic aquest dimarts 16 de juliol i estarà actiu fins al 30 d'agost. El seu horari serà de dilluns a divendres, de 10 a 13.30h i de 17.30 a 20h.

Es tracta d'un servei que cada estiu acosta la Biblioteca i el plaer de la lectura a la platja de la Picòrdia, permetent que els usuaris puguin fer lectura de llibres i premsa, alhora que s'ofereixen activitats culturals i de lleure obertes a tothom.

Durant aquestes setmanes d'estiu, la Biblioplatja ha programat diverses activitats que es portaran a terme a les tardes i vespres, quan el sol i la calor ja afluixen. Una altra novetat és la recuperació de la demostracions de cuina, com la que farà Maria Avilés el 23 de juliol, les converses a la sorra, com la que farà Bet Molina el 5 d’agost, i a més aquesta vegada es faran més tallers. Tampoc hi faltaran propostes que ja s'han convertit en clàssiques, com l'Hora del Conte i passejades mediambientals o tallers com el d’escriptura.  

Una de les propostes vinculades a la biblioplatja és el festival Arenys Contes, que enguany ja arriba a la 20a edició. Cada dimecres es comptarà amb una narració diferent amb Carles Alcoy, Fèlix Albo, Mon Mas i Noemí Caballer i ES-BO Teatre. Les narracions del festival tindran també dues sessions amb golondrina els dies 24 de juliol i 7 d’agost. 

Podeu consultar tota la programació de la biblioplatja aquí

 

 

 

 

Publicat el 15 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^