Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ràdio Arenys presenta la programació de la nova temporada

redaccio radio arenysL’emissora municipal comença la nova temporada el proper dilluns 2 de setembre amb una aposta per la informació local i nacional. L’informatiu migdia de Ràdio Arenys s’avança a les 13h per explicar l’actualitat de la nostra vila i recupera l’informatiu dels dissabtes. A més, s’augmenta l’espai dedicat a la informació d’arreu de Catalunya amb les “Notícies en xarxa”, amb edició matinal, de 7h a 9h, edició vespre, de 19h a 20h, i butlletins informatius cada hora.

Ràdio Arenys també potencia la programació esportiva amb l’”Arenys en joc”, que repassarà el més destacat dels clubs i esportistes arenyencs els dilluns i divendres a les 20h, i l’”En joc” de La Xarxa, de dilluns a divendres a les 13:30h i els dissabtes i diumenges a les 20h. Properament, també tornaran les retransmissions esportives els dissabtes a la tarda.

A la graella de l’emissora local es mantenen els dos magazins de referència, “La ràdio”, de 10h a 12h, i Arran de mar, de 16h a 18h. També s’incorporen quatre nous programes: “Ah... I ara què?”, “Micro Talia a les ones”, “Tot ens va bé” i “Corpresos” fets per col·laboradors de l’emissora, que se sumen al llarg llistat de programes que ja s’emetien fins ara, com “El dominical”, “El punt de l’interrogant” i “Veïns de mar”, entre molts altres. També arriben nous espais realitzats per altres emissores del país i distribuïts per la Xarxa de comunicació local. 

La programació de Ràdio Arenys per la nova temporada compta amb més de 60 programes de diverses temàtiques, 36 d’ells de producció pròpia amb 140 col·laboradors i col·laboradores.

Publicat el 31 d'agost de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^