Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NADAL

Passes

NADAL A ARENYS DE MAR

Som un any més a les portes del Nadal i aquest any venen amb diverses novetats importants. 

La primera és que un grup de gent apassionada dels diorames nadalencs estan preparant el pessebre municipal d'aquest any. Serà un diorama gegant i en podeu seguir la seva evolució en aquest àlbum fotogràfic que anem actualitzat cada dia. El pessebre es podrà visitar a la sala d´exposicions del C.C.Calisay a partir del dia 16 de desembre. En aquest enllaç hi podeu trobar els horaris. 

La segona novetat és que el dia 31 de desembre al matí la Patgessa Reial Shiva-tah, patgessa que viu tot l'any entre nosaltres, a Arenys de Mar, es trobarà amb tots els nens que vulguin fer arribar a l´avançada la carta als Reis.

La tercera novetat, i molt important, és que els Reis de l´Orient el dia 5 de gener estrenaran 3 carrosses que l'Ajuntament ha adquirit per donar més relleu a la seva arribada i poder jubilar les plataformes més antigues. El seu disseny està inspirat en tres estances dels palaus reials.

Esperem doncs que gaudiu amb nosaltres de la Festa del Tió, del Pessebre, de la visita de la Patgessa Reial Shiva-tah, de l´entrada d'any a la Plaça de l'Església i de l'arribada dels Reis d'Orient, així com de totes les activitats que les entitats arenyenques han preparat per aquestes festes.

Bon Nadal i millor 2023 a tothom.

Míriam Puig i Comí

Regidora de Festes

Destaquem
 
^