Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NADAL

Per tal d'evitar actes multitudinaris per poder controlar l'expansió de la pandèmia de coronavirus s´ha decidit suspendre les activitats del Parc de Nadal al C.C.Calisay i Les Campanades del dia 31 de desembre a la plaça de l´església. 

Però per tal que els infants no es quedin sense cap activitat nadalenca, us porposem un conjunt d'espectacles familiars que es portaran a terme al Teatre Principal. Podeu veure-les en aquest enllaç.

Passes

NADAL A ARENYS DE MAR

Un any més som a les portes del Nadal i aquestes són algunes de les propostes que us presentem per aquest any.

Una de les novetats és la presentació oficial de la Patgessa Reial Shiva-tah. Aquesta patgessa viu tot l´any entre nosaltres, a Arenys de Mar, i va observant-nos per explicar als Reis d'Orient si a banda de portar-nos els regals que hem demanat si cal que ens deixin una mica de carbó. Si la voleu conèixer heu d´anar el dissabte dia 11 de desembre al Teatre Principal.

Esperem doncs que gaudiu amb nosaltres de la Festa del Tió, de l´entrada d´any des de la Plaça de l´Església, i de l´arribada dels Reis d'Orient, així com de totes les activitats que les entitats arenyenques han preparat per aquestes festes.

Bon Nadal i millor 2022 a tothom.

Míriam Puig i Comí

Regidora de Festes

Nadal segur

Fem un Nadal segur

MANS + MASCARETA + DISTÀNCIA + VENTILACIÓ

  • Renteu-vos freqüentment les mans.
  • Reduïu els contactes socials diaris per evitar la multiplicació de possibles cadenes de transmissió.
  • Respecteu la distància física interpersonal de seguretat.
  • L'ús de la mascareta és obligatòria per a totes les persones majors de 6 anys en espais tancats i si no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat.
Destaquem
 
^