Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NADAL

Passes

NADAL A ARENYS DE MAR

Benvolgudes i benvolguts, 

Les festes de Nadal són dies especials per a tots nosaltres, són dies plens de tradicions i celebracions. Tenen un encant especial on es barregen tot tipus d'emocions i sentiments, des de la innocència dels més menuts, a les trobades amb aquells familiars que no solem veure massa sovint. 

Aquestes celebracions es combinen a Arenys de Mar amb moltes activitats preparades per a petits i grans. No podrà faltar el Tió, la música, Els Pastorets, les festa de Cap d´Any i la Cavalcada de Reis. Tenim de tot, per tant, per gaudir de la nostra vila. 

Totes aquests propostes nadalenques són possibles gràcies a l´Ajuntament, però especialment gràcies al treball, la implicació i la dedicació de les entitats i associacions del municipi. Tenir una vila tan activa amb unes entitats tan vives és un motiu d´orgull per a tot Alcalde perquè demostra l´estima dels arenyencs i les arenyenques cap al seu poble. 

Des del Consistori us volem desitjar a tots i a totes que passeu unes bones festes al costat dels que més estimeu, i us animo a participar a les diverses propostes organitzades per l´Ajuntament i per les entitats de la vila. Desitjo de tot cor que aquest 2024 sigui un any ple d´oportunitats i bones notícies per a tots vosaltres.

Que passeu unes molt Bones Festes.

Estanis Fors Garcia

Alcalde d´Arenys de Mar 

Destaquem
 
^