Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
FESTIVAL DE MÚSICA A LA GRUTA

Aquest any arribem a la 17a edició del Festival de Música a la Gruta, i ho fem amb una programació interessant i d'una alta qualitat artística.
La història del Festival engega l'any 2008, quan després d'uns quants anys de concerts esporàdics amb col·laboració d'una fundació bancària, la regidoria de Cultura es planteja començar a presentar propostes musicals d'una forma estable a la gruta de Lurdes.
Els concerts que formen part de Festival, des del seu primer moment, tenen molts d'ells un component que lliga les formacions musicals amb la nostra població, bé sigui perquè la formació és local o que hi participa algun músic arenyenc o relacionat amb l'Escola Municipal de Música.
Els primers anys la programació i direcció del Festival va a càrrec de la Comissió de Festes, però a partir de la 5a edició l'Associació Escola de Música d'Arenys de Mar n'és l´encarregada.
Esperem que us agradi la programació d'aquest any i que ens acompanyeu en aquesta 17a edició.
En el lateral d'aquesta pàgina, o en les tres ratlletes de la part superior esquerra si esteu al vostre telèfon mòbil, trobareu la informació sobre la venda d'entrades i una breu explicació i programa dels grups que participen en el Festival d'aquest any.
Que tingueu un bon Festival!

Destaquem
 
^