Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Cultura i Festes>Centenari del naixement de Ferran de Pol (1911-2011)
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
CENTENARI DEL NAIXEMENT DE FERRAN DE POL (1911-2011)

Retrat Una bona manera de conèixer un indret, és fer-ho de la mà de les paraules que amb vocació literària s'han escrit d'un lloc. A Arenys de Mar, tenim molt clar que el patrimoni literari de la nostra vila és un dels nostres grans actius, en bona part atribuïble a diverses i valuoses aportacions d'escriptors com ara Salvador Espriu, Fèlix Cucurull, Ferrant de Pol, Esyllt Thomas Lawrence entre d'altres. Poques viles poden presumir d'haver estat tan literàriament evocades o simbolitzades, i físicament identificades... És universal la vinculació de l'obra d'Espriu amb la mítica Sinera i amb escenaris i personatges de la vila, com també la figura de Lluís Ferran de Pol, per apropar-nos a la geografia vital arenyenca (Mareny) on l'autor va néixer, i on va tornar després de l'exili mexicà.

Aquest any, s´escauen els 100 anys del naixement del narrador i novel·lista Lluís Ferran de Pol (Arenys de Mar, 17 de gener de 1911 - Hospitalet de Llobregat, 19 d'octubre de 1995) i una comissió especial treballa per commemorar aquest centenari.

En aquest espai hi podeu trobar tota la informació vinculada a la seva figura, la seva obra, la programació d'activitats del centenari, i l'espai 2.0 entorn a les activitats que s'hi generen. A més podeu navegar per la ruta Ferran de Pol, i conèixer els materials documentals i audiovisuals elaborats entorn al escriptor arenyenc, com també els enllaços més destacats que hi ha a la xarxa del nostre insigne autor.

Si us voleu sumar a la commemoració amb d'altres actes, o aportacions en el format que sigui, no dubteu a fer-nos-ho saber.

Animació en format flash
Destaquem
 
^