Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA I FESTES
Bases de cessió de la Sala JM. Arnau, de la Sala Noble, de la Sala Gran i de l'Aula de l'Espai d'Entitats
Per reservar aquests espais cal omplir aquest formulari
 1. L´aforament màxim d'aquestes sales no podran superar les 57 persones la Sala Josep Maria Arnau, de 26 persones la Noble, d'11 la Sala Gran d'entitats ni de 6 persones l'Aula d'entitats.
 2. El lloguer o cessió d'aquest espai ve marcat per les ordenances fiscals municipals vigents.
 3. El horaris mai podran superar els permesos en aquesta autorització.
 4. El sol·licitant està obligat a fer un bon ús de l´espai, dels equips i dels materials cedits, com també de tots els equipaments del Calisay. Caldrà deixar la sala en ordre tal qual us l'heu trobat.
 5. La cessió de l´espai inclou el consum ordinari d´energia elèctrica.
 6. La persona, entitat o empresa que utilitzi un espai o un equipament del Calisay es farà càrrec de qualsevol desperfecte que la seva activitat pugui haver originat, i en respondrà econòmicament.
 7. L´Ajuntament d´Arenys de Mar no es fa càrrec dels danys ocasionats en els béns del sol•licitant mentre es trobin dins del centre cultural.
 8. No està permesa la reproducció total o parcial de cap vídeo o dvd si no es tenen els drets de projecció pública.
 9. El sol·licitant es farà càrrec de la vigilància, de l´acolliment del públic i del control d´entrada.
 10. En tots els elements de promoció de l´activitat que s´elaborin, hi haurà de constar el logotip de l´Àrea de Cultura, amb la llegenda Amb la col•laboració de:
 11. Per a qualsevol activitat complementària que el sol·licitant desitgi realitzar durant el període de cessió i que no hagi estat especificada s´haurà de demanar autorització expressa a l´Àrea de Cultura.
 12. El pati del Calisay és d´ús públic dels ciutadans. Per aquest motiu no està permès utilitzar-lo com a zona d'aparcament.
 13. No està permès l'ús de servei de càtering en aquest espai.
 14. Recordem que el Centre Cultural del Calisay és un espai sense fum.

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19:

 1. L´accés al CC Calisay s´efectuarà pel pati, concretament pel barri del cantó del carrer de l´Església.
 2. L´organitzador de l´activitat haurà de designar un responsable per la recepció dels usuaris a les sales. Aquest haurà de controlar que l´accés i sortida es faci correctament tenint en compte els següents aspectes:
  1. Haurà de controlar que la cua de persones que accedeixin al Centre mantinguin la distància de seguretat de 2 metres entre elles.
  2. A l´entrada de la Sala de les Bótes hi haurà gel hidroalcohòlic el qual haurà de ser utilitzat per cadascun dels assistents a la reunió, encara que porti guants haurà de netejar-se les mans.
  3. S´haurà d´assegurar que tothom que accedeixi al Centre porti la mascareta posada. Qualsevol persona que no la dugui posada se li haurà de denegar l´accés.
  4. Sota cap concepte es podran bellugar les cadires del seu lloc.
 3. L´aforament de la Sala Josep Maria Arnau està limitat a 60 persones, de 26 persones la Sala Noble, d'11 la Sala Gran d'entitats i de 6 l'Aula d'entitats.
 4. La sortida s´efectuarà puntualment a l´hora sol·licitada i s´haurà de fer esglaonadament sempre mantenint la distància de seguretat de 2 metres entre les persones.
 5. No es podran utilitzar els wc´s atès que estaran tancats.
 6. No es podrà accedir a la zona de la màquina expenedora de productes alimentaris ni de cafè.
Auditori josep M. ArnauSala Noble del C.C.Calisay
 
^