Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les dones reivindiquen un paper més digne en la publicitat
Què és la publicitat i quin ús se n'ha fet tradicionalment de la imatge de la dona als anuncis. Són només dues de les preguntes que es van tornar a posar sobre la taula ahir 8 de març, en l'acte de celebració del Dia de la Dona Treballadora. La sessió, organitzada per l'Associació de Dones per la Igualtat, va incloure el passi d'un documental i una xerrada en què es va incidir amb aquesta relació entre les dones i la publicitat, el leit motiv de l'anàlisi que l'Associació proposa fer aquest any.
A la taula, d'esquerra a dreta, Fina Sensada, publicista, Maribel Illescas, presidenta de l'Associació de Dones per la Igualtat, i Pilar Royo, coordinadora de l'exposició Benvingudes a la il·lusió (la trampa de la publicitat), que es pot visitar al Museu.

L'acte, que es va fer a la Sala Josep Maria Arnau del Centre Cultural Calisay, va començar amb la projecció del documental, Mujer y publicidad en televisión de l'Instituto de la Mujer, i a continuació la directora Fina Sensada, professional de la publicitat, va fer una reflexió sobre la dona i la publicitat des de dintre i des de fora de la indústria publicitària. La conclusió va ser ben clara: cal reivindicar que la imatge de la dona no s'utilitzi com a objecte de desig ja que es creen estereotips molt perillosos. Els actes entorn el Dia de la Dona Treballadora continuen aquest cap de setmana.

Informació relacionada
Dijous, 19 d'abril de 2007
Com la viuen les dones que hi treballen
Dilluns, 26 de març de 2007
amb la presència de l'autora
Dijous, 22 de març de 2007
Construint mirades des de la publicitat a càrrec de Gemma Paricio i Montse Calopa
Divendres, 16 de març de 2007
a càrrec de l'Espina de la Sardina
Dijous, 15 de març de 2007
a càrrec de Maribel Illescas
Dissabte, 10 de març de 2007
a càrrec de Mercè Rigual acompanyada al piano per Mireia Ruiz, lectura de poemes Mercè Sabat
Dijous, 8 de març de 2007
Presentació de les activitats del dia de la Dona,  projecció de la pel•lícula: Mujer y publicidad en televisión i conferència/col•loqui amb Fina Sensada, directora i realitzadora d'anuncis
Es pot visitar al Museu d'Arenys de Mar i és obra de l'Associació de Dones per la Igualtat
Diumenge 4 de març s'inaugura al Museu la mostra Benvingudes a la il·lusió (la trampa de la publicitat)
Publicat el 9 de març de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^