Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els 25 anys de la Fira del Solstici d'Estiu, tret central d'aquest Sant Joan 2007
La Fira del Solstici d'Estiu d'Arenys de Mar compleix 25 anys, en el marc de les festes de Sant Joan 2007, que són a punt d'arribar. Entre les novetats d'aquest any, hi ha el concert a càrrec de Jaume Sisa, el pròxim divendres 22 de juny al Teatre Principal, una proposta que s'inclou en aquest 25è aniversari de la Fira. Com sempre, la primera platja tornarà a ser escenari de la revetlla popular, la nit de Sant Joan. A més, hi haurà arribada de la flama del Canigó, encesa de fogueres i, ja la nit del 29 de juny, revetlla de Sant Pere, serà l'hora d'assistir a la Crema de la Bóta. I, per començar, diumenge 17, la fira de dibuix i pintura. Aquests dies es repartirà el programa de Sant Joan i Sant Pere 2007, que arriba carregat de regals!
Imatges de la festa


25 anys de la Fira del Solstici

La Fira del Solstici d'Estiu commemora enguany 25 anys de l'organització d'una de les trobades artesanals més emblemàtiques de Catalunya, on s'apleguen l'artesania i els productes d'alimentació elaborats artesanalment.

En aquesta edició especial, podrem delectar-nos amb l´exposició i venda de productes, com també amb la mostra de mestres artesans ubicats al Centre Cultural Calisay i amb tot un seguit d´actes culturals i de difusió organitzats amb motiu d´aquest aniversari i que detallem a continuació:

Divendres 22 de juny

A les 17.00 h, obertura de la XXV Fira del Solstici d´Estiu
A les 22.30 h, al Teatre Principal, recital espectacle del cantautor Jaume Sisa, que interpretarà les cançons del seu èxit Qualsevol nit pot sortir el sol.

Dissabte 23 de juny

A les 17.00 h, Fira del Solstici d´Estiu.
A les 18.00 h, tallers de mestres artesans a l´edifici Calisay i mostra de la cultura, l´artesania i l´alimentació tibetana, amb la participació de la Casa del Tibet de Barcelona.

Diumenge 24 de juny

A les 17.00 h, Fira del Solstici d´Estiu.
Continua la mostra de tallers de mestres artesans i de la cultura tibetana.
A les 19.00 h, a la Sala Polivalent del CC Calisay, exhibició i participació de ball country, amb la col·laboració de l´associació Alt Maresme Country.
Paral·lelament als actes de la Fira del Solstici d´Estiu, es fa el concurs de fotografia, amb el tema Artesans i Sant Joan a Arenys.


Sant Joan i la revetlla a la platja!


Les festes de Sant Joan 2007 té a punt altres activitats. La més esperada, la revetlla popular de Sant Joan, començarà cap a mitja nit a la primera platja, el dissabte 23 de juny. Dalt de l'escenari, hi haurà Kumbes del Mambo i Orquestra Tràfic. En l'organització, hi col·laboren la Plataforma per la Llengua i el Cau Sant Francesc d´Espai i Muntanyisme. Com a alternativa, a partir de la 1 de la matinada, es podrà gaudir de la música de Dj's, també a la platja.

Les festes començaran dies abans amb la celebració de la XIII Fira de dibuix i pintura, diumenge 17 de juny, a la Riera i a partir de les 10 del matí. L'activitat l'organitza el Grup d'Artistes Arenyencs.

És clar que unes festes de Sant Joan a Arenys de Mar no serien les mateixes sense l'arribada de la flama del Canigó i la posterior encesa de fogueres, que tindrà aquest 2007 com a escenari central la primera platja. Serà el 23 de juny, a partir de les 9 del vespre.


Sant Pere i la crema de la Bóta

Aquest inici de l'estiu a la nostra vila encara té a punt més activitats. Com mana la tradició, la nit del 29 de juny es cremarà una bóta a la plaça de l'Església. Segons s'explica, una bóta va ser l'última andròmina que es va trobar després de la consagració de l'església de Santa Maria, que se celebra per Sant Marçal. La crema es completarà amb els focs d'artifici. La festa l'organitza la Parròquia de Santa Maria, el Grup Crema de la Bota i la Regidoria de Cultura. Tot seguit i com a novetat, es convida a gaudir d'un concert de música celta amb el grup Robert Gordon Orquestra, a les 11 de la nit, a la sala polivalent del C.C.Calisay.

Publicat el 14 de juny de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^