Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
POLICIA LOCAL
Consells d´autoprotecció pel risc
La Policia Local ens fa arribar alguns consells d´autoprotecció que cal que tinguem en compte quan estiguem a prop de fogueres, petards i foc en general:

- Perquè no hi hagi accidents, hem de treure dels carrers més pròxims a la zona de llançament qualsevol article es pugui encendre, com per exemple, els testos amb plantes, les bosses d´escombraries, les taules, les cadires, etc.

- S´han d´enretirar els vehicles de la zona de seguretat assenyalada al voltant de la zona de llançament, perquè no es produeixin desperfectes als cotxes.

 
- En les zones més properes, s´han de tancar les portes, les finestres i els balcons i protegir les obertures per impedir que ens entrin coets i guspires, que podrien causar un incendi.

- Hem de recollir la roba estesa i plegar els tendals per prevenir que es puguin encendre.

- Ens hem d´informar bé dels llocs on podem gaudir amb seguretat de l´espectacle i hem de seguir les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d´ordre, fent-ho amb el temps suficient per evitar les aglomeracions d´última hora que poden provocar col·lapses i taps en les vies d´accés i d´evacuació.

- Si per qualsevol circumstància se t´encén la roba, tira´t a terra i rodola per apagar les flames. Sobretot no corris, perquè les flames s´escamparien i serien més virulentes.

- Hem de vigilar que no hi hagi a la vora líquids inflamables. S´encenen fàcilment i els vapors poden explotar.

 
Imprimir
^