Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Solucions per a la bona recepció del senyal televisiu
Bona sintonia en la reunió entre els regidors de Comunicació d'Arenys de Mar i Arenys de Munt

Els regidors de Comunicació d'Arenys de Mar i Arenys de Munt, Jordi Pera i Xavier Roca, respectivament, s'han reunit per tractar temes relacionats amb la recepció del senyal televisiu, tant analògic com digital, en aquestes poblacions.

A la reunió, també hi han assistit Oriol Ferran, regidor d'Educació, Infància i Joventut -com a responsable de l'àrea de Serveis a la Comunitat- i Marc Soler i Colomer, regidor de Promoció Local i Mobilitat.

La necessitat que el repetidor de Collsacreu abasteixi el senyal televisiu de la TDT amb bona qualitat ha estat el tema que més s'ha tractat durant la reunió. Tot i axí, des d'Arenys de Mar s'ha preguntat sobre les solucions que s'han dut a terme satisfactòriament a Arenys de Munt per eliminar les zones fosques en la recepció dels canals televisius analògics.

En aquest sentit, Roca ha informat dels procediments que es va seguir i que se centren, gairebé exclusivament, en la instal·lació de microrepetidors. Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ara s'intentarà seguir els mateixos passos per aconseguir que els veïns que no poden veure correctament els canals televisius i que han fet arribar repetidament les seves queixes a l'Ajuntament en els últims anys aconsegueixin solucionar aquest problema.

La necessitat de la bona recepció de la Televisió Digital Terrestre, que ha d'arribar també a través del repetidor de Collsacreu, és un punt de coincidència entre els dos ajuntaments. En aquest sentit, el regidor d'Arenys de Munt es reunirà ara amb representants de l'Ajuntament de Sant Iscle i el de Vallgorguina per plantejar-los la mateixa qüestió. Els responsables de comunicació s'han emplaçat a una altra reunió per posar fil a l'agulla en les actuacions que calgui fer.

Publicat el 31 de juliol de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^