Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Valldemaria, una vil·la romana a Arenys de Mar

Dissabte, 3 de maig, s´inaugura a la Sala d´Exposicions del C.C. Calisay l´exposició Valldemaria, una vil•la romana a Arenys de Mar, que estarà oberta al públic fins al 25 de maig. L´exposició, que és una reedició de la que es va fer al Museu Marés de la Punta l´any 2006, està organitzada per el Museu d´Arenys de Mar i la Regidoria de Cultura.

La vil•la romana de Valldemaria és l´única estudiada al nostre terme municipal i està situada sobre una petita elevació a la part més septentrional de la població, tocant a Canet de Mar.
L´exposició vol apropar el visitant als centres de producció romans com ho fou Valldemaria. L´explotació de la vinya era la principal activitat econòmica de les vil•les laietanes en el segle I a. C. L´exposició també ofereix una mostra d´àmfores romanes de procedència subaquàtica que es hi ha al Museu d´Arenys de Mar, que ens indica que el moment comercial més important fou entre el segle I a. C. i el segle I d. C.

Per aprofundir en els continguts de l´exposició, el diumenge 18 de maig -coincidint amb el dia internacional dels museus- el Museu d´Arenys de Mar organitza dues visites comentades a càrrec de l´arqueòleg i coordinador de l´exposició Ramon Bruguera. Les visites es faran a les 11.00 h i 12.00 h del matí.


Cartell expo sala lloveras maig
A la Sala Lloveras, les creacions de l'alumnat de l'Ateneu
Un any més, l'Ateneu Arenyenc ha estat la seu d'un curs de dibuix i pintura. Ara que s'acaba el curs, l'alumnat del curs ens mostra les creacions artístiques que han dut a terme al llarg de l'any i ho fan a la Sala d'Exposicions Lloveras.
Del 3 al 31 de maig es podrà visitar aquesta mostra, que estarà oberta els divendres i dissabtes, de 2/4 de 7 a les 9 del vespre, i els diumenges d/11 a 1 del migdia.

Publicat el 29 d'abril de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^