Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Centre Obert Tallaferro
  • Educar des dels valors
    Centre Obert Tallaferro El Centre Obert Tallaferro és un servei municipal d'Arenys de Mar, impulsat des de la

    Regidoria d'Acció Social

    , que s'adreça a infants i preadolescents d'entre 6 i 14 anys. Està obert a tota la població del municipi, amb especial atenció a aquells infants que, per raons familiars o personals, necessitin una atenció individualitzada. Es tracta d'un centre diürn que realitza una tasca educativa fora de l´horari escolar, que dóna suport i potencia l´estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la sociabilització, l´adquisició d´aprenentatges bàsics i esbarjo.
    El Centre Obert Tallaferro combina diferents principis teòrics que utlitizen metodologies pròpies de l'educació social, intervenint per tal de modificar determinades situacions socials a través d'estratègies estrictament educatives; l'educació no formal, ententn-se com a acció socioeducativa complementària i compensatòria de l'educació formal; i l'educació en el lleure, per l'important potencial educatiu que possibilita en el desenvolupament integral de l'infant. La metodologia utilitzada es fonamenta, doncs, en tres aspectes: la utilització de l'oci com a temps d'aprenentage informal, l'infant com a subjecte actiu en el procés educatiu i el respecte per les diferències individuals.

  • Serveis que ofereixen
    Aquest servei, gratuït per als usuaris, s'ofereix de dilluns a divendres en horari de 3/4 de 5 de la tarda a 1/4 de 8 del vespre i s'estructura en dos grups. El primer és el dels "petits i mitjans" que comprèn les edats de 6 a 9 anys i que es fa els dilluns, dimecres i divendres. L'altre grup, el dels "grans", va destinat a nens i nenes d'entre 10 i 14 anys, i es reuneixen els dimarts i dijous. En ambdós grups la xifra d'inscrits es limita a 20 persones.
  • Inscripcions

    La inscripció està oberta des de l'última setmana de setembre i es poden fer les inscripcions sempre que hi hagi places disponibles. L'assistència és obligatòria i la inscripció la fa la família, que ve al centre, coneix el servei i accepta les normes de funcionament. A més, només poden anar-hi els infants i joves socis del servei en els dies que tenen estipulats i dins l'horari d'atenció, és a dir, que l'accés no és lliure, sinó que cal una inscripció prèvia amb l'autorització del pare, mare o tutor.

  • Can Nadal, s/n 08350 Arenys de Mar
  • Tel. 93 792 21 86
  • Dilluns, dimecres i divendres de 16.45 a 19.15 h amb el grup de petits (6-9anys).
    Dimarts i dijous de 16.45 a 19.15 h amb el grup de grans (10 a 14anys).
  • Educadores: Olga Martí i Mar Delemus
 
Imprimir
^