Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Banc del Temps a Arenys de Mar ja és una realitat
1a trobada de les persones usuàries del Banc del Temps

El Banc del Temps d'Arenys de Mar ja ha començat a funcionar. Després de la primera trobada oficial entre les persones usuàries del Banc -que es va fer dijous 25 de febrer de 2010 a l'edifici Xifré-, la Secretaria del Banc del Temps ja treballa a ple rendiment i ens ha volgut fer arribar la crònica del que va ser la primera trobada. La reproduïm a continuació. Recordeu que per posar-vos en contacte amb el Banc del Temps d'Arenys de Mar cal que us poseu en contacte amb la Secretaria els dilluns i dimecres de 16h a 19h, i divendres de 9h a 14h, a la 1a Planta de l´Edifici Xifré; bé trucant per telèfon al 93 795 70 79 (en horaris del Banc del Temps) o el 795 73 59 / 93 795 99 00 en horaris de l'Ajuntament, o bé a través del correu electrònic

bancdeltemps@arenysdemar.cat

.

La trobada es va iniciar amb unes paraules a càrrec del regidor de Participació Ciutadana, Xavier Febrer, el qual va agrair la col•laboració i implicació de tots els assistents en un projecte com aquest, del qual el valor és el fet d´oferir i rebre temps a canvi de petites coses o accions quotidianes que moltes vegades no es troben al mercat; canviar bombetes, cortines, passejar, ajuda informàtica, grups d´idiomes, compartir estones d'oci i lleure, etc.

Tot seguit, la tècnica de Participació Ciutadana, Laura Espinasa, i la dinamitzadora del Banc del Temps, Viviana Pérez, van explicar l´objectiu d´aquest projecte i què és el Banc del Temps i el seu funcionament, sobretot de cara als nouvinguts i interessats en el BdT.

La veritat és que va ser tot un èxit de convocatòria, més d´una vintena de persones. L´objectiu de la trobada era que els usuaris es coneguessin entre ells i donar el tret de sortida a l'inici dels intercanvis, atès que les setmanes anteriors ja es van lliurar els talonaris.

La jornada va transcórrer sense cap incident. Es va fer una dinàmica de grup, que va consistir en un “Speed dating d´usuaris” els quals disposaven de 1,5 minuts per presentar-se i explicar el que oferien i demandaven i d´aquesta manera poder conèixer la resta d´usuaris, tant els que formen part de l´equip de gestió com els nous interessats.

Per il•lustrar les experiències i avantatges del que suposa participar en un BdT, a l´acta varen assistir dos membres del BDT de Mataró, Rafel Espejo i Montse Lloret, els quals va explicar les seves experiències personals com a usuaris i els beneficis que els ha reportat participar en un projecte d´aquestes característiques.

La trobada va finalitzar amb el lliurament dels talonaris a aquells usuaris que encara no el tenien i amb un piscolabis amb diferents menges que els mateixos assistents varem portar per compartir, en una estona distesa on ja varen començar a sorgir els primers intercanvis i contactes.

Publicat el 2 de març de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^