Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
RESIDUS
Recollida selectiva comercial
La recollida comercial de residus consisteix en la recollida específica d´aquells residus que es generen en grans quantitats en els establiments comercials o de serveis i són assimilables als residus domèstics.

  • Segons determina el marc normatiu vigent en matèria de residus a Catalunya, els titulars de totes les activitats que generin residus comercials (comerç al detall i a l´engròs, hostaleria, bars, mercats, oficines i serveis) han de lliurar-los a un gestor autoritzat o han d´acollir-se al sistema de gestió que proposi el seu Ajuntament.
  • L´Ajuntament d´Arenys de Mar ofereix un servei de recollida porta a porta de residus comercial per les fraccions de cartró i la matèria orgànica per aquelles activitats que en generen en grans quantitats.
  • En el cas del cartró comercial, cal deixar els cartrons ben plegats i lligats en la porta de l'establiment el dimecres i divendres a primera hora del matí.
  • En el cas de la matèria orgànica, cal treure el contenidor a la porta de l´establiment els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges entre les 20 h i les 22 h. Al matí següent s'ha de retirar el contenidor de la via pública. Durant la temporada alta es farà una cinquena recollida els divendres.
  • En les zones porta a porta, totes les activitats han de seguir el calendari de recollida domiciliària. A més de la matèria orgànica i el cartró comercial, poden dipositar la resta de fraccions davant dels seus locals seguint el següent calendari:
Fitxer Acrobat-PDF de (1.08MB)

Fitxer: calendari_COMERCIAL_porta_a_porta_a__28_09_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.08 MB

 
  • En les zones de contenidors,  els comerços i serveis poden utilitzar-los per a la resta de fraccions o bé si generen orgànica i cartró en petites quantitats.
 
 
Imprimir
^