Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA
Tot a punt per la 4a edició de la Gimcana Familiar de Sant Zenon!
Inscriviu-vos ja i participeu-hi el dia 10 de juliol!
Una imatge de la gimcana de Sant Zenon 2009. Fotografia de Laura Hoya.

Una vegada més us convoquem a participar de la gimcana familiar de Festa Major. Us proposem gaudir d'un matí molt agradable participant i fent proves de les de tota la vida. Es tracta de formar grups d'entre 4 i 6 persones amb infants, adolescents, pares o mares, tietes o tiets, avis, amics i amigues o tothom que tingui ganes de passar-s'ho bé. Hi ha proves obligatòries i un munt de petits controls optatius per passar-s'ho de meravella. Només cal llegir les bases i posar-se en marxa!

4a Gimcana familiar per a famílies i colles d'amics. Bases de participació.

ELS EQUIPS

Els equips han d´estar formats per un mínim de 4 persones i un màxim de 6 sense límit d´edat. Fins a 13 anys cal anar acompanyat d´un adult, i de 14 a 17 s´ha de portar una autorització del pare o mare que, si ho voleu, podeu descarregar-vos aquí.

Cada equip ha de tenir un nom de grup, i portar un distintiu o indumentària original que es presentarà a l´inici de la gimcana a la taula central de l´organització.

INSCRIPCIONS

La inscripció a la gimcana és gratuïta. 

Les inscripcions estan obertes des del 22 de juny i es tancaran el 8 de juliol i cal emplenar i enviar aquest formulari.

FUNCIONAMENT

La gimcana se celebrarà el diumenge 10 de juliol de 2011, entre les 10 del matí i la 1 del migdia.

Tots els equips hauran de passar per la taula central, al C.C.Calisay, abans de les 11 del matí per tal de recollir les seves instruccions. Si un equip no es presenta abans d´aquesta hora, l´organització entendrà que no participa a la gimcana.

S´hauran de realitzar 5 proves obligatòries perquè la gimcana sigui vàlida, i un munt de petits controls optatius que serviran per pujar la puntuació i que es podran fer tantes vegades com es vulgui.

Cada equip haurà de portar un reproductor de ràdio portàtil per poder sintonitzar Ràdio Arenys, ja que algunes indicacions i enigmes a resoldre només es diran per antena.

La gimcana s´acabarà quan l´equip hagi superat totes les proves o bé superat el temps límit de la 1 del migdia.

En acabar la gimcana cada grup podrà prendre un refrigeri davant al C.C. Calisay.

PUNTUACIÓ

La superació o resolució de les 5 proves centrals, els petits controls i els enigmes us donaran diferents punts que sumats donaran la classificació final.

En cas de que hi hagi empat de punts, es decidirà el guanyador segons:
a)  l´equip que més controls i enigmes hagi resolt.
b)  l´equip que més puntuació hagi tret a les 5 proves.
c)  l´originalitat de la indumentària que porti el grup.
d)  l´equip que s´hagui inscrit abans.


Aquesta és una activitat inclosa en la programació de Sant Zenon 2011 a Arenys de Mar i que està organitzada per la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament d'Arenys de Mar i el Floc.

 
Imprimir
^