Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
FEBRER 2021Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mes anteriorMARÇ 2021Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Mes anteriorABRIL 2021Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Mes anteriorMAIG 2021Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Mes anteriorJUNY 2021Mes següent
DLDTDCDJDVDSDG
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
Mes anteriorJULIOL 2021
DLDTDCDJDVDSDG
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
AGENDA
Dissabte, 17 de desembre de 2011  -  7 h tarda
Presentació del llibre: La ratafia dels Raiers: història d'un licor pirenenc amb receptari de cuina, de Pep Quintana
a càrrec d'Ignasi Massaguer, filòleg de llengua catalana, Carme Ruscalleda, cuinera del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, i Raimon Braun Rexach, del Restaurant Hispània d'Arenys de Mar.
Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca
Adreça: C. Bonaire, 2
Ho organitza: Biblioteca i Regidoria de Cultura
Tipus d'acte: Literatura
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^