Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions de trànsit i recomanacions de seguretat durant la Rua de Carnestoltes

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar organitza la tradicional Rua de Carnestoltes pel proper dia 9 de febrer, de 17 a 19h aproximadament, amb un recorregut programat que anirà de la Plaça Mare Paula, des d'on sortirà, i continuant per tot el lateral de la riera Pare Fita i la riera Bisbe Pol, fins arribar a la plaça de l'Església.

Per aquest motiu, la Policia Local desplegarà un dispositiu especial que tancarà progressivament la circulació de vehicles a tot el lateral de la riera Pare Fita, la bossa d'estacionament situada entre la rotonda del Calisay fins la rotonda del carrer de l'Olivar i, finalment, la de més afectació al trànsit, que és el tram de la riera Bisbe Pol entre la rotonda del carrer de l'Olivar i la del Rial de Sa Clavella.

També pel que fa a afectacions de via pública, el proper divendres 8 de febrer, entre les 15.30 i les 17h aproximadament, el col·legi La Presentació farà una Rua de Carnaval, autoritzada per l'Ajuntament, que sortirà del centre escolar i enfilarà els carrers Pompeu Fabra, Malgrat, carretera B-511 i carrer Vallgorguina. Per aquest motiu hi haurà un dispositiu de trànsit que tallarà progressivament aquests carrers i desviarà la circulació de la carretera.

D'altra banda, el Departament d'Interior, a través del Servei de Protecció Civil de la Generalitat, ha publicat un manual de recomanacions relatives a les mesures de prevenció i seguretat en les activitats de Carnestoltes 2013 que es facin arreu de Catalunya. Podeu consultar aquestes recomanacions clicant aquí.

Publicat el 5 de febrer de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^