Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja és aquí la història gràfica d'Arenys de Mar en fascicles
Cobertes i fascicle de presentació gratuïts a partir de divendres 20 de setembre.

l'AbansL'Abans: Recull gràfic d'Arenys de Mar és el títol del llibre que explica la història de la vila en fotografies entre els anys 1857 i 1980. Són fotografies familiars, de la gent del poble, que mostren la vida quotidiana al llarg d'un segle i mig. El paisatge urbà, les institucions, les indústries i els oficis, les entitats, les escoles, els serveis i les festes són els blocs temàtics que es veuen reflectits en imatges en blanc i negre.

El llibre s'edita en 50 fascicles setmanals a partir d'aquest divendres, 20 de setembre. Podeu aconseguir gratuïtament les cobertes i el fascicle de presentació a tots els establiments locals que venguin premsa (papereries, llibreries i quioscos).

L'obra va a càrrec de l'historiador arenyenc Joan Bellsolell i dels documentalistes Ramon Bruguera i David Castañeda. És una publicació editada per l'editorial Efadós, amb col·laboració amb l'Ajuntament d'Arenys, que s'inclou en la seva col·lecció L'Abans, amb un centenar de volums de municipis d'arreu de Catalunya i les Balears.

Tots els arenyencs i les arenyenques interessats en participar en aquesta obra, que és oberta, amb les seves fotografies familiars d'interès col·lectiu per la vila, poden posar-se en contacte amb els autors: Ramon Bruguera (620 893 255) i David Castañeda (687 464 294), que us vindran a veure a casa per seleccionar el material.

Publicat el 17 de setembre de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^