Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
BIBLIOTECA P. FIDEL FITA
Gènius

Logo_Genius

Hi havia una vegada... 

Una nit de tempesta, mentre tothom dorm, un so ensordidor, com no s'ha sentit mai abans, sacseja la ciutat. Un llamp enorma ha caigut sobre la biblioteca, tot descarregant sobre l'edifici l'electricitat. El llamp recorre en un mil·lisegon els cables de l'edifici fins arribar a una fotocopiadora. Damunt l'aparell, resta un llibre oblidat i, a l'instant, el dibuix de la pàgina per on està obert es comença a copiar, però no en paper... sinó en carn i ossos! I el nen i la consola dibuixats ara són vius!! 

Des d'aleshores, en Gènius i en PlayMe, el nen i la seva mascota, dormen durant el dia a l'interior de l'aparell que els va donar vida. Saben que són diferents perquè són meitat orgànics i meitat màquines, i, per això, s'amaguen de les mirades indiscretes dels usuaris de la biblioteca. 

Però no estan sols... 

A la nit, quan ningú els veu, viatgen a la Biblioteca Virtual i a l'espai Gènius per als més petits, un món perdut al ciberespai on viuen la Valentina i en Bit. Els quatre amics exploren els confins d'aquesta biblioteca misteriosa, un laberint amb innumerables sorpreses i paisatges... als quals només es pot accedir des d'aquest web! 

Benvinguts! 

Personatges Genius

Gènius és un portal web des d'on els més petits poden consultar el catàleg, trobar informació i recursos per fer els deures, veure quines activitats es realitzen a les biblioteques de la xarxa, etc. Grans i petits, mares i pares, mestres... esteu convidats a descobrir tot el que aquest món us ofereix. 

 
Imprimir
^