Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
BIBLIOTECA P. FIDEL FITA
Fons

La Biblioteca P. Fidel Fita d'Arenys de Mar és un equipament municipal i un centre local de referència. Entre les seves parets s'hi guarden i conserven més de 70.000 documents oberts a consulta o préstec, entre els quals s'hi poden trobar els fons Ferran de Pol, Fèlix Cucurull i Núria Nogueras, entre d'altres (per a més informació vegeu els apartat del menú lateral Lletres Arenyenques), cedits per la família dels autors. La Biblioteca també forma part del programa Turisme i Informació de la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de la Diputació de Barcelona, un projecte on vuit biblioteques de la província treballen conjuntament amb les respectives oficines de turisme del municipi per tal de millorar l'oferta informativa als usuaris (també podeu consultar l'apartat referent al Prestatge Virtual de Turisme). S'hi poden trobar doncs desenes de guies, material multimèdia i literatura de viatges dels cinc continents. A més a més, disposa d'un complet fons sobre rutes, passejades i excursions. Fons_1rpis

Col·lecció Local 

Què és la Col·lecció Local? 

La Col·lecció Local de la Biblioteca Municipal P. Fidel Fita d'Arenys de Mar aplega el conjunt de documents publicats sobre Arenys de Mar, la seva gent i el seu entorn. Per tal de preserva la integritat d'aquest fons i assegurar-ne la conservació, els documents que el componen s'han exclòs del servei de préstec, tret d'alguns documents que tenim duplicats. Per conèixer quin és el fons d'autors i temàtica arenyenca es pot consultar el catàleg automatitzat de la biblioteca o bé adreçar-se al personal tècnic que el gestiona. Tot aquest fons forma part del catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i també es pot consultar a través del Trencadís (fons locals digitalitzats de la Xarxa de Biblioteques Municipals). En aquest recurs podem consultar: 

Tipus de material 

Llibres, publicacions periòdiques, opuscles, programes d'actes, programes de Festa Major (des del segle XIX), retalls de premsa, postals, fotografies, anuncis comercials, calendaris, goigs, partitures musicals, material cartogràfic i plànols, dades meteorològiques, programes electorals, dossiers monogràfics sobre temes locals i comarcals i material audiovisual: discs, cassettes, CD's, vídeos i DVD's. 

Fons_2npis

 
Imprimir
^