Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ORGANITZACIÓ ADMINISTRATIVA
e.FACT [factura electrònica]

e.FACTUna factura electrònica és un document que serveix per descriure el cost dels serveis i desglossar els impostos corresponents a pagar. Substitueix, segons les disposicions legals corresponents, a les factures tradicionals en paper i garanteix, entre altres coses, l'autenticitat del seu origen i la integritat del seu contingut.

La factura electrònica és, per tant, la versió digital de les factures tradicionals en suport paper i ha de ser funcional i legalment equivalent a aquestes últimes. Per la seva pròpia naturalesa, les factures electròniques poden emmagatzemar, gestionar i intercanviar-se per mitjans electrònics o digitals. Perquè la factura electrònica tingui validesa legal, ha d'estar completada amb la signatura electrònica, que permet eliminar la factura en paper.

Per presentar les vostres factures podeu utilitzar el servei B2Brouter
(Cal donar-se d'alta a la seva plataforma, l'opció gratuïta us demanarà disposar de signatura digital)

La web de la PIMEC us ofereix el servei  www.pymefactura.net no necessitareu  disposar de signatura electrònica però us caldrà registrar-vos.

També podeu disposar del servei de presentació telemàtic de factures és prestat pel Consorci AOC.

Per accedir a la bústia de factures electròniques, cliqueu aquest enllaç.

Els Codis DIR3 a efectes de remissió de factures per a l'Ajuntament d'Arenys de Mar són els següents:

Oficina comptable: L01080060 Ajuntament d'Arenys de Mar

Òrgan gestor: L01080060 Ajuntament d'Arenys de Mar

Unitat tramitadora: L01080060 Ajuntament d'Arenys de Mar

Per a nous proveïdors: Dades bancàries

  • En el cas de presentació de  factura per primera vegada és necessari registrar per instància genèrica, un certificat de titularitat bancari o bé presentar el document, degudament omplert, “sol·licitud d'alta o modificació de dades bancàries per als creditors de l’Ajuntament d’Arenys de Mar", que podeu descarregar aquí.

 
Imprimir
^