Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
Arenys posa en marxa el "Botó Vermell"
Can Piany ha estat el primer comerç de la vila en disposar del nou servei gratuït d'alarma que s'instal·la en dispositius Android. La instal·lació de l'aplicació Botó Vermell s'ha realitzat amb èxit el dijous 4 de desembre.

Botó VermellL'aplicació per a mòbils que permet instal·lar un sistema d'alarma silenciosa per alertar la Policia Local d'una situació d'emergència ja és del tot operativa.

Tots aquells establiments comercials i masies de primera residència que realitzin activitats agrícoles o ramaderes que desitgin poder fer ús d'aquesta eina de seguretat ciutadana ja poden sol·licitar l'alta en el servei mitjançant aquest formulari del web municipal.

La petició d'alta en el servei també es pot sol·licitar presencialment a les dependències de la Policia Local  des de l'1 de desembre, de manera que tots els comerços que ho desitgin ja podran tenir-lo activat aquesta campanya de Nadal.

Recordem que un cop feta la petició, aquesta es validarà des de la Policia Local i, posteriorment, un agent de la Policia de Barri es desplaçarà fins al comerç per a instal·lar l'aplicació i realitzar una primera prova que verifiqui l'activació del servei.

Botó Vermell   Botó Vermell   Botó Vermell

Publicat el 28 de novembre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^