Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
RESIDUS
Recollida selectiva domiciliària - Contenidors

Contacte per a incidències de la recollida selectiva de residus:
Tel. gratuït 900.10.13.25 (Horari d'atenció de dill a div, de 9 a 15.00h. Fora d'aquest horari, servei de contestador)
E-mail: amartinez@recolte.es

contenidorsA les zones on es continua amb la recollida de contenidors, els usuaris han de dipositar els residus degudament seleccionats als contenidors ubicats a la via pública, preferiblement entre les 20 i les 22 h, sobretot en el cas de les fraccions orgànica i resta.

Recordeu utilitzar correctament els contenidors per mantenir un espai públic de qualitat:

- Dipositeu la brossa orgànica, preferiblement en bossa compostable, dins dels contenidors marrons. Eviteu deixar bosses fora, ja que embruten els contenidors i poden fer mala olor. Si està ple, busqueu alguna altra àrea de selectiva i aviseu al Departament de medi ambient.

- Dipositeu el paper i el cartró plegat dins dels contenidors blaus, si no pleguem el cartró el contenidor queda ple ràpidament i d’altres veïns es veuran obligats a buscar un altre contenidor o a deixar-ho fora. A més, aquestes pràctiques encareixen el servei ja que han d’efectuar molts repassos per evitar desbordaments.

- Recordeu que als envasos lleugers no s’hi poden dipositar materials que no siguin envasos i embalatges de plàstic, llaunes, brics o altres mixtes com bosses de snacks, blisters dispensadors, etc.

- El vidre millor sense bosses de plàstic ni taps.

- No deixeu bosses fora dels contenidors.

- Tanqueu les tapes després d’utilitzar-los

- Si detecteu qualsevol incidència, comuniqueu-nos-ho a mediambient@arenysdemar.cat

 
^