Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
PROCÉS PARTICIPATIU PER A LA URBANITZACIÓ DEL NOU TRAM COBERT DE LA RIERA (2016)
Activitats
  • Les primeres setmanes de juny es realitzaran tallers amb els usuaris dels equipaments que estan situats més a prop del nou tram cobert de la Riera, com ara les escoles Joan Maragall i La Presentació o l'Asil Torrent, i que, per tant, els seus usuaris poden fer un ús habitual d'aquest nou espai.
  • D'altra banda, els dies 11 i 18 de juny es realitzaran dos tallers oberts a tota la ciutadania, per reflexionar i debatre de manera col·lectiva sobre el futur del nou tram cobert. Tindrem la presència de tècnics municipals que ens explicaran les possibilitats i les necessitats en relació a aspectes com la mobilitat, les activitats i els usos que s’hi podran realitzar, la vegetació i el mobiliari urbà. Aquesta informació estarà també disponible als punts mòbils de recollida de propostes que instal·larem en dates puntuals a peu de carrer.
  • Entre els dies 8 de juny i el 7 de juliol, tots els ciutadans podrem fer les nostres propostes i aportacions mitjançant les butlletes que us hem enviat al vostre domicili, així com als punts mòbils de recollida de propostes, i també mitjançant el formulari de participació que hem habilitat en aquesta pàgina web i al qual podeu accedir clicant aquí.
  • El dia 2 de juliol organitzarem una festa de tancament del procés participatiu al nou tram cobert de la Riera, amb activitats per a la mainada i per la gent gran, que ens ajudi a apropar-nos i apropiar-nos d’aquest nou gran espai.
 
Imprimir
^