Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
Redu´m les bosses incorrectes al carrer. Fem pujar la recollida selectiva!

L'Ajuntament inicia aquesta setmana una campanya informativa sobre la recollida selectiva de la brossa amb l'objectiu de fer incÝs sobre la importÓncia de realitzar una correcta separaciˇ dels residus i evitar la disposiciˇ de bosses abandonades al carrer.

Per aquest motiu, a partir del dissabte 8 d'octubre un equip d'informadors ambientals realitzaran visites a totes les llars. La seva missiˇ serÓ donar a conŔixer la importÓncia de separar bÚ els residus per evitar que es dipositin bosses incorrectes al carrer, tot explicant que es deixararan de recollir aquestes, i informaran de la nova ordenanša que regula la recollida selectiva a Arenys de Mar i que permetrÓ la imposiciˇ de sancions en cas d'incompliment. Cal ser conscients, doncs, que deixar bosses abandonades al carrer tÚ un cost per al medi ambient, per a les nostres butxaques i per a la imatge de la via p˙blica.

L'acciˇ comunicativa anirÓ reforšada de l'ediciˇ d'un fulletˇ explicatiu i de la performance Operaciˇ a bossa oberta, que tindrÓ lloc el dissabte 15 d'octubre, a les 11 del matÝ, a la plaša de l'EsglÚsia. Una acciˇ que consistirÓ en l'obertura de bosses incorrectes que els escombriaires no recullen i marquen amb l'etiqueta corresponent, per tal de comprovar tot all˛ que es podria reciclar si es fes correctament.

Aquesta campanya informativa adquireix una rellevÓncia significativa, ja que, un cop finalitzada, l'Ajuntament deixarÓ de recollir les bosses incorrectes del carrer i s'iniciarÓ l'aplicaciˇ de sancions als ve´ns reincidents.

Fitxer Acrobat-PDF de (371,2kB)

Fitxer: Flyer_Arenys.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 371,2 kB

Publicat el 5 d'octubre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^