Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Celebrem Sant Roc, el Vot de Vila!

Arenys de Mar ho té tot a punt per gaudir al màxim dels actes de commemoració del Vot de Vila a Sant Roc amb un programa d'actes marcat per 4 cites imprescindibles: la cercavila nocturna dels gegants, la representació de La Pesta, la diada dels macips i la tradicional Dansa d'Arenys. A més, el Sant Roc d'enguany arriba acompanyat d'un llibre dedicat a la festa que es presentarà el 12 d'agost al vespre al convent dels Caputxins.

Tots els actes de Sant Roc, així com la resta que s'organitzen durant el mes d'agost, queden recollits en el programa que des de principis d'agost es pot trobar als edificis municipals i comerços de la vila, i que podeu consultar en format pdf al peu d'aquesta pàgina.

Destaca, enguany, l'evolució constant de La Pesta, un espectacle de carrer de gran format amb més de 200 persones voluntàries que treballen per transportar tots els visitants a les darreries del segle XVI, quan l'epidèmia de la pesta arribà a Santa Maria d'Arenys. Personatges inquietants, vilatans infectats o el virus personificat, ens faran reviure un dels capítols més foscos de la història de la vila.

Així mateix, també prometen ser multitudinaris la cercavila nocturna de gegants, que enguany començarà des del Mercat municipal, i la cercavila de macips, macipes i captadores. Com cada any, la Dansa d'Arenys posarà punt i final a tres dies de molta intensitat, concentrats entre el 14 i el 16 d'agost.

Fitxer Acrobat-PDF de (2,13MB)

Fitxer: Sanroc_Arenysdemar_2017_baixa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 2,13 MB

Publicat el 24 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^