Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Millora de la recollida de restes vegetals amb la fracció orgànica

La Regidoria de Medi Ambient enceta aquest cap de setmana una nova campanya informativa per explicar les millores introduïdes en el servei de recollida de fracció vegetal petita, per a restes de gespa i fullaraca.

Aquest tipus de restes són equiparables a l’orgànica i pot ser recollida conjuntament en el mateix horari en les zones Porta a Porta.

Fins ara, els usuaris del servei lliuraven aquesta fracció en bosses de plàstic, cosa que incrementava els residus impropis, i sovint en massa quantitat o massa grans per fer operativa la recollida.

Per tal d'oferir un millor servei i, a la vegada, fer més fàcil la tasca dels operaris, es lliuraran tres sacs de ràfia per dipositar aquestes restes vegetals a tothom que així ho sol·liciti. Una vegada plens, s'hauran de deixar a la porta del domicili els dies de recollida de la fracció orgànica: dimarts, dijous, dissabtes i diumenges.

En cas de necessitar més volum, es podrà demanar un bujol amb rodes específic a l’Ajuntament.

Amb l'objectiu de donar a conèixer aquestes millores, una educadora ambiental recorrerà durant dos caps de setmana les urbanitzacions de la vila per lliurar els sacs de ràfia i explicar la diferència entre fracció vegetal petita i la poda.

La poda, com ara les fulles de palmera, branques i troncs, no es poden recollir amb l'orgànica i cal dur-ho a la deixalleria.

Per a més informació, podeu contactar amb la Regidoria de Medi Ambient.

Publicat el 27 de juliol de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^