Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els gegants ja estan a punt per Sant Zenon

gegantsUn any més, la Colla gegantera d’Arenys de Mar serà present durant els actes de sant Zenon. Enguany, proposen un seguit d’actes perquè tots els arenyencs gaudeixin i siguin presents als carrers de la vila durant la Festa Major.

L’activitat de la colla començarà divendres 6 de juliol, moment en què els gegants s’instal·laran al C.C.Calisay on estaran exposats fins sant Roc. Acompanyant a la banda de l’Escola de Música d’Arenys, en Tallaferro i na Flor d’Alba es desplaçaran fins a l’Ajuntament i seran presents durant el pregó i el brindis de Festa Major.

L’endemà, 7 de juliol, arribaran les dues novetats presentades per la colla per aquest sant Zenon. Hi haurà una jornada de jocs infantils a la balconada de l’Edifici Xifré. Al mateix lloc també es durà a terme el concurs “Crea el teu Capgròs” on els participants presentaran, davant del jurat i del públic assistent, les seves creacions. Recordem que per poder participar en el concurs, cal inscriure’s a través de la pàgina web oficial de la colla o a gegantsarenys@gmail.com.

El diumenge 8 de juliol els carrers d’Arenys s’ompliran de gegants amb la Trobada Gegantera 2018. La trobada començarà a les 17.30 h al C.C.Calisay i els gegants aniran en cercavila fins a l’Ajuntament, on tindrà lloc el ball de cada colla i el Ball dels Gegants. Com a convidats, hi haurà les colles veïnes d’Arenys de Munt i Canet de Mar, la de Pineda de Mar i la de Santa Coloma de Farners. Com a novetat, aquest any tornaran a sortir els capgrossos d’Arenys després de diversos anys sense haver-ho fet. Aquests aniran acompanyats dels participants del concurs “Crea el teu Capgròs” que vulguin divertir-se amb la colla pels carrers del poble.

I el dilluns 9 de juliol, els nens que vulguin podran donar el seu xumet als gegants a canvi del diploma que els acredita com a “Nen Gran”. Després començarà la cercavila de Sant Zenon. Els gegants baixaran a l’Ajuntament on faran el seu Ball dels Gegants. Des d’allà, acompanyaran les autoritats a l’ofici en honor a sant Zenon. Finalment, els gegants tancaran la Festa Major d’enguany amb la dormida.

Recordem que aquest any també s’ha posat en marxa el concurs “Fotografia els nostres gegants”. Per participar només cal fer una foto als gegants, penjar-la a Instagram utilitzant l’etiqueta #concursgegantsarenys18, seguir el perfil oficial de la colla i etiquetar-lo a la publicació.

Publicat el 2 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^