Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
RESIDUS
Suma't al moviment Aporta!

aporta

Tot i que en els darrers anys hem millorat en recollida selectiva, passant del 32% el 2014 al 48% el 2017, cal recordar que la normativa marca un objectiu del 60% per al 2020.

Per poder millorar  i seguir sumant, estem treballant en diferents estratègies:

Suma't al moviment aporta!


Pel que fa a la recollida selectiva, a Arenys de Mar conviuen dos sistemes: el sistema porta a porta (PaP), implantat a la major part del nucli antic i a algunes urbanitzacions, i el convencional amb contenidors.

kit reciclatgeRecollida Porta a Porta
Amb la recollida Porta a Porta en comptes d´anar fins als contenidors, lliurem els residus –prèviament separats en origen – al servei de recollida selectiva davant de la porta de casa en uns dies i hores determinats per a cada fracció.
Saber-ne més...


contenidorsRecollida contenidors
A les zones on es continua amb la recollida en contenidors, els usuaris han de dipositar els residus degudament seleccionats als contenidors ubicats a la via pública, preferiblement entre les 20 i les 22 h, sobretot en el cas de les fraccions orgànica i resta.
Saber-ne més...


Recollida comercial
La recollida comercial de residus consisteix en la recollida específica d´aquells residus que es generen en grans quantitats en els establiments comercials o de serveis i són assimilables als residus domèstics. A Arenys disposem de recollida Porta a Porta i en contenidors.
Saber-ne més...

Residus industrials
Segons determina el marc normatiu vigent en matèria de residus a Catalunya, els titulars de totes les activitats que generin residus comercials o industrials assimilables a domèstics han de lliurar-los a un gestor autoritzat o han d´acollir-se al sistema de gestió que proposa l´Ajuntament.
Saber-ne més...

Residus específics
Per a tot allò que es pot reutilitzar, reciclar o bé necessita un tractament específic, i que no podem dipositar als serveis ordinaris de recollida porta a porta o en contenidors, l'Ajuntament ofereix diverses solucions per tal de facilitar la recollida selectiva i la prevenció de residus. A Arenys de Mar disposem de:

- Recollida de mobles i trastos vells

- Recollida d´oli de cuina usat

- Deixalleria municipal i mòbil

Aquests són serveis gratuïts per a tota la població d'Arenys de Mar.

termometre

 
Imprimir
^