Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Posem en marxa la campanya 'Restar també Aporta!'

La Regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa aquesta setmana la nova campanya de conscienciació 'Restar també Aporta!' que forma part del 'Moviment Aporta!' per a la reducció de residus i la millora de la recollida selectiva a la vila.
 
Si la primera part de la campanya ambiental va ser el 'Suma't al Moviment Aporta!' que fomenta la recollida selectiva i la millora de le gestió de residus, ara, sota l'eslògan de 'Restar també Aporta!', es vol fomentar la prevenció de residus i la reutilització de recursos. Està orientada, per tant, al pas previ a la separació de residus, i de posar en valor aquelles accions que podem portar a terme en el nostre dia a dia per prevenir la generació de residus.

Així s'explica en la carta que els vilatans estan rebent aquests dies a les seves llars i en la qual se'ls informa d'aquests gestos que podem incorporar fàcilment al nostre dia a dia i que també podeu consultar en aquest apartat específic del web municipal.

aportallibresEn aquest sentit, amb aquesta campanya també es dóna a conèixer una nova proposta totalment nova a Arenys de Mar: l'Aportallibres.

Es tracta d'una iniciativa d'intercanvi de llibres a través de diferents espais públics de la vila.

A través de cinc casetes construïdes per l'alumnat del PTT de fusteria del darrer curs, es podran agafar, intercanviar o deixar llibres de tota mena i que ara esperen nous lectors.

Les casetes s'han instal·lat a la plaça Mare Paula, Parc dels Països Catalans, Parc Fèlix Cucurull, Parc de Can Quintana i platja de la Picòrdia.

Publicat el 2 d'agost de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^