Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les Clarisses torna acollir  el cicle 'Essencials'

Essencials cartells

Essencials, cicle de concerts de música de pop català de petit format, organitzat conjuntament pels ajuntaments de Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt i Arenys de Mar torna un altre any a l'espai de l'antic convent de les Clarisses. El primer concert arenyenc serà aquest dissabte, 4 de maig, a les 21h, amb la proposta de Daniel Lumbreras.

Lumbreras és un cantautor barcelonès que interpreta les seves cançons amb un llenguatge inventat i improvisat. La seva posada en escena i la seva força musical fa que no t´adonis fins al cap d´una bona estona que no utilitza cap idioma conegut mentre interpreta les seves cançons.

Les entrades es poden adquirir a partir de les 8 del vespre a la taquilla del convent al preu de 7€ o bé anticipadament a 6€ al web www.essencials.cat

El proper concert Essencial a Arenys serà el dia 8 de juny amb la cantant Ju.

Des de Gurb, Judit Puigdomènech “Ju” presenta aquest any un nou disc pIe de cIaror, fresc, jove, sincer i viu, que recuII cançons que parIen d’emocions, de Ies ganes de viure, deIs drets humans, de Ia senziIIesa però aI mateix temps de Ia compIexitat, de Ia IIuita, Ia superació personaI i de Ia intuïció. L’agost de 2016 va pubIicar eI seu primer disc “EI Món es Mou”, i eI 2017 obté eI Premi Èxit com a finaIista aI concurs Sona9. Amb eI videocIip deI singIe “Temps”, Ju acumuIa més de 20.000 visuaIitzacions a Youtube.
Ju porta eI disc aIs escenaris amb format banda, on es pot captar tota I’energia d’una artista jove i compromesa de 25 anys, que ve deI món deI teatre i Ia dansa, i que irromp amb força dins I’escena cataIana amb una proposta musicaI que, en parauIes de I’artista, és “una guspira de IIum”

Podreu trobar més informació al web www.essencials.cat

Publicat el 30 d'abril de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^