Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Photo by Aaron Burden on Unsplash
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Acord unànime per garantir el servei municipal de l'Escola bressol

El darrer Ple del mandat va aprovar per unanimitat l´ampliació del servei municipal de l´escola bressol a Arenys de Mar. D'aquesta manera es resolt el problema que podía haver creat l´anunci de l'Escola Vicenciana de deixar l'activitat de l'Escola Maricel. L'equip d'educadores del centre Maricel s'integraran a l´equip del servei municipal i el curs vinent l´activitat seguirà amb tota normalitat al mateix centre.

L'acord d´ampliació del servei va obligar també a prendre altres acords com l'aprovació del contracte de lloguer a les Filles de la Caritat dels espais de l'actual Maricel i una modificació de crèdit per poder assumir aquest contracte. L'ampliació del servei també obliga a modificar el contracte amb la Fundació Pere Tarrés que, actualment, gestiona l´Escola dels Colors i que ara incrementarà el nombre de places i educadores.

El Ple, a través de diverses intervencions dels  portaveus i l'alcaldessa Annabel Moreno, va fer un especial reconeixement al treball que realitza la comunitat de Filles de la Caritat i de manera especial a la trajectòria de l'escola Maricel en els moments que no es garantia aquesta escolarització des dels serveis municipals. També es va fer un agraïment especial a l´equip de la Regidoria d´Educació i als serveis municipals d'Intervenció i Secretaria que han fet un complet treballa per poder materialitzar aquests acords i poder garantir l'educació de 0-3 anys a Arenys de Mar.

Publicat el 20 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^