Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Darrers dies per fer propostes al Pressupost Participatiu 2020

La primera fase de recollida de propostes pel procés participatiu acaba aquest diumenge. Els darrers 30 dies els arenyencs i arenyenques han pogut presentar les seves propostes de millora de la vila i que aquestes puguin ser incloses, debatudes i votades en el marc del Pressupost Participatiu 2020.

Encara aquest cap de setmana segueix oberta la possibilitat de fer noves propostes i per aquest motiu des de la Regidoria de Participació es fan punts presencials al carrer per poder donar l'oportunitat a tothom. Dissabte al matí hi haurà una parada a la Riera, davant del Calisay, i dissabte a la tarda a la Plaça de l'Església. Diumenge al matí la parada tornarà a ser davant de la Plaça de l'Església.

Aquesta nova convocatòria participativa està dotada amb 200.000 euros (165 mil per a inversions, 25 mil euros en despesa corrent i 10 mil reservats al Consell d'Infants).

Les propostes es podran presentar mitjançant les urnes físiques que es distribuiran als equipaments municipals i comerços, així coma les taules que s'instal·laran en dies concrets al carrer i també mitjançant un formulari del web municipal. El termini serà fins al 30 de juny..

Qui pot presentar propostes?

  • Entitats registrades al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. 
  • Vilatans i vilatanes d’Arenys de Mar, a través d'aquest formulari web.
  • Consell d'Infants (infants de 5è i 6è dels centres escolars d’Arenys de Mar), a través dels seus òrgans propis de participació.

El calendari del Pressupost Participatiu 2020

Un cop tancat el període de presentació de propostes per part de la ciutadania, començarà la fase de validació tècnica, en la qual s'ha de certificar que les propostes són de competència municipal i que no estaven contemplades ja en el Pla de Mandat vigent, realitzables tècnicament, viables econòmicament, respectar el marc jurídic i legal existent, no representar un cost addicional en futurs pressupostos que creïn dependència. A més, pel que fa a les propostes presentades per entitats, aquestes no poden contemplar actuacions que ja poden ser cobertes per subvencions a entitats ni el finançament de projectes no municipals ja existents.

Publicat el 28 de juny de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^