X
#arenysparicipa
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
Debats del procÚs participatiu del Pressupost 2020

Dissabte comenša el cicle de tallers de debat  per consensuar i donar prioirtat a les propostes que els vilatans van formular en la fase inicial del Pressupost Participatiu 2020. A la fase inicial de propostes van participar-hi 532 persones que van presentar 1.145 propostes que han estat validades tŔcnicament abans de passar a aquesta fase deliberativa. 

El procÚs s'ha estructurat en quatre debats que es faran durant quatre dissabtes consecutius. El primer taller serÓ aquest dissabte, i es debatran les propostes rebudes en els Ómbits de promociˇ econ˛mica, ocupaciˇ, turisme i fires i participaciˇ. La setman segŘentel debat serÓ de l'Ómbit relacionat amb els serveis a les persones i es debatram les propostes de cultura, joventut, educaciˇ i esports

La tercera sessiˇ serÓ dedicada a les propostes de mobilitat, urbanisme, medi ambient i serveis municipals. I la darrera, el 5 d'octubre, tractarÓ els temes i propostes presentades de serveis socials, salut  i gent gran.

L’objectiu de cada taller Ús debatre, consensuar i prioritzar les propostes de temÓtiques, les quals seran validades a una comissiˇ tŔcnica amb representants d’aquests tallers, i incloses finalment a la fase de votaciˇ.

Les propostes arriben als tallers deliberatius amb un primer filtre ja aplicat, basat en el compliment dels segŘents criteris: ser un projecte de vila, ser de competŔncia municipal, no contradir els plans aprovats, ser realitzables tŔcnicament, ser viables econ˛micament, respectar el marc jurÝdic i legal existent, no representar un cost addicional en futurs pressupostos ni crear dependŔncia, no poden contemplar subvencions a entitats ni el finanšament de projectes no municipals ja existents, i les propostes presentades per les entitats no implica que en cas de ser escollides a la votaciˇ siguin executades per aquestes.

Publicat l'11 de setembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^