Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Debats del procés participatiu del Pressupost 2020

Dissabte comença el cicle de tallers de debat  per consensuar i donar prioirtat a les propostes que els vilatans van formular en la fase inicial del Pressupost Participatiu 2020. A la fase inicial de propostes van participar-hi 532 persones que van presentar 1.145 propostes que han estat validades tècnicament abans de passar a aquesta fase deliberativa. 

El procés s'ha estructurat en quatre debats que es faran durant quatre dissabtes consecutius. El primer taller serà aquest dissabte, i es debatran les propostes rebudes en els àmbits de promoció econòmica, ocupació, turisme i fires i participació. La setman següentel debat serà de l'àmbit relacionat amb els serveis a les persones i es debatram les propostes de cultura, joventut, educació i esports

La tercera sessió serà dedicada a les propostes de mobilitat, urbanisme, medi ambient i serveis municipals. I la darrera, el 5 d'octubre, tractarà els temes i propostes presentades de serveis socials, salut  i gent gran.

L’objectiu de cada taller és debatre, consensuar i prioritzar les propostes de temàtiques, les quals seran validades a una comissió tècnica amb representants d’aquests tallers, i incloses finalment a la fase de votació.

Les propostes arriben als tallers deliberatius amb un primer filtre ja aplicat, basat en el compliment dels següents criteris: ser un projecte de vila, ser de competència municipal, no contradir els plans aprovats, ser realitzables tècnicament, ser viables econòmicament, respectar el marc jurídic i legal existent, no representar un cost addicional en futurs pressupostos ni crear dependència, no poden contemplar subvencions a entitats ni el finançament de projectes no municipals ja existents, i les propostes presentades per les entitats no implica que en cas de ser escollides a la votació siguin executades per aquestes.

Publicat l'11 de setembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^