Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Calamarenys s'acompanya d'un complet programa d'activitats

El Calamarenys, les jornades gastronòmiques del calamar d'Arenys, s'acompanyen d'un extens i continuat programa d'activitats complementàries per fer encara més  atractiva l'oferta gastronòmica i afegir alicients per visitar Arenys de Mar durant el mes d'octubre.

El primer cap de setmana de Calamarenys va combinar la Mostra Gastronòmica que va servir més de 1200 plats de calamar en una vintena de receptes diferents i la Subhasta del peix a l'antiga, que va omplir el pati del calisay i tothom va poder comprar peix mentre el preu es cantava a la baixa.

Aquest divendres, a les 6 de la tarda, es farà el primer dels dos 'showcooking' amb calamars al Mercat Municipal a càrrec del restaurant Les 13 Taules i la cuinera Maria Bagó. Divendres vinent, el restaurant Mot del Vila oferirà una segona demostració de cuina amb el calamar també al Mercat.

Jornades gastronòmiques del 4 al 31 d'octubre

Aquest dissabte, s'ha programat una visita al Port d'Arenys per presentar el conjunt d'activitats que hi conviuen i aprofundir en la seva història i futur. El proper diumenge 27 d'octubre hi ha programada una tirada de l'art com es feia de manera tradicional des de la platja. D'aquesta manera no només es potencia l'element gastronòmic sinó que també es presenta i s'ofereix una descoberta de la vila i la seva gent.

En conjunt són una trentena de restaurants i entitats arenyenques que participen, d'una manera o altra, al Calamarenys. 22 restaurants ho fan a través de les seves cartes i els seus fogons i altres participant, directament, en activitats i actes que s'inclouen el programa.

La direcció de les Jornades és a càrrec de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb la col·laboració d'altres regidories, de l'Associació de Restauradors d'Arenys de Mar i de diferents restaurants, allotjaments, comerços i associacions de la vila.

El Calamarenys disposa d'un espai web on consultar el programa detallat.

Publicat el 10 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^